Jednoduchý recept

Hovězí guláš II

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62262
Kategorie: Maso

Ingredience

3 ks Bobkový list
5 stroužek Česnek
400 g Cibule
800 g Hovězí maso zadní
500 ml Hovězí vývar základní
50 ml Olej rostlinný
5 ks Pepř černý celý
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Protlak rajčatový sterilovaný
1 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 345 kcal
Kilojoule 1 445kJ
3% Sacharidy 11 g
23% Tuky 17 g
25% Sodík 508 mg
68% Bílkoviny 38 g

Hovězí guláš II postup přípravy receptu:

1

V kastrolu na oleji osmahneme na kostky nakrájené hovězí maso. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme a vmícháme rajčatový protlak. Vše krátce osmahneme a zalijeme vývarem. Přidáme tymián, bobkový list a necháme přejít varem. Zmírníme teplotu a pod pokličkou zvolna dusíme asi 2 hodiny. Potom vmícháme prolisovaný česnek.

2

Nakonec guláš podle chuti osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept