Jednoduchý recept

Milánské rizoto s vepřovým masem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (29%)
ID receptu: 62263

Ingredience

20 g Hrášek
40 g Mrkev kořen
20 g Olej rostlinný
1 špetka Pažitka
20 g Protlak rajčatový sterilovaný
200 g Rýže dušená
1 kávová lžička Sůl
160 g Vepřové maso libové
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 384 kcal
Kilojoule 1 605kJ
7% Sacharidy 25 g
31% Tuky 23 g
20% Sodík 406 mg
30% Bílkoviny 17 g

Milánské rizoto s vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky.

2

Orestujeme ho na oleji na zpěněné cibuli, přidáme rajčatový protlak, podlijeme vodou, osolíme a dusíme do poloměkka.

3

Na kostičky nakrájíme mrkev, propláchneme rýži.

4

Rýži, mrkev a hrášek přidáme k masu, promícháme, zalijeme vodou a dusíme.

5

Na talíři můžeme posypat nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept