Brynza s bílky - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Brynza s bílky
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 62269 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
150 g | Sýr Brynza |
4 ks | Vaječný bílek slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
27% Kalorie 523 kcal
Kilojoule 2 189kJ
1% Sacharidy 4 g
48% Tuky 36 g
13% Sodík 266 mg
82% Bílkoviny 46 g
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 260,8mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Vaječný bílek slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Sýr Brynza mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Brynza s bílky postup přípravy receptu:
1 | Na teflonové pánvi bez tuku usmažíme čerstvé bílky. |
2 | Odstavíme z plotny a vmícháme brynzu. |
Poznámka
Pokrm můžeme připravit i s měkkým kozím sýrem. Podáváme s rajčaty nebo se salátovou okurkou.