Jednoduchý recept

Filety z tresky na másle

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62275
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska filety

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 92 kcal
Kilojoule 384kJ
0% Sacharidy 0 g
14% Tuky 10 g
10% Sodík 194 mg
0% Bílkoviny 0 g

Filety z tresky na másle postup přípravy receptu:

1

Na teflonové pánvi rozpustíme máslo, které osolíme.

2

Na osolené máslo položíme filety z mořské tresky a po obou stranách je osmahneme.

Poznámka

Podáváme s celerovými hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept