Jednoduchý recept

Maďarské brambory

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (33%)
ID receptu: 62279
Kategorie: Zelenina

Ingredience

500 g Brambory
40 g Cibule
100 g Jogurt bílý
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
200 g Paprika zelená
100 g Rajčata
20 g řepkový olej
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 277kJ
12% Sacharidy 42 g
16% Tuky 12 g
23% Sodík 452 mg
17% Bílkoviny 10 g

Maďarské brambory postup přípravy receptu:

1

Nadrobno pokrájíme cibuli a osmažíme ji na oleji. Přisypeme mletou papriku, necháme zpěnit a podlijeme vodou.

2

Oškrábeme a omyjeme brambory a syrové je přidáme do základu. Ochutíme, dle chuti osolíme a necháme dusit téměř doměkka.

3

Na kolečka pokrájíme rajčata a papriky a přidáme k bramborám.

4

Přimícháme jogurt a dodusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept