Jednoduchý recept

Čevapčiči se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62323
Kategorie: Maso

Ingredience

Čevapčiči
3 stroužek Česnek
1 ks Cibule
300 g Hovězí maso mleté
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Paprika mletá pálivá
1 špetka Pepř cayenský
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
Zelenina
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 ks Paprika červená
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprika zelená

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 886kJ
6% Sacharidy 20 g
32% Tuky 24 g
27% Sodík 538 mg
69% Bílkoviny 39 g

Čevapčiči se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Příprava čevapčiči: Oloupanou cibuli jemně nasekáme a spolu s rozdrceným česnekem a celým vejcem přidáme do mletého masa. Vše promícháme, osolíme, okořeníme cayenským pepřem a mletou pálivou paprikou.

2

Ze směsi tvarujeme válečky dlouhé asi 6cm a silné 1cm. Opečeme je na pánvi na oleji po všech stranách dozlatova.

3

Příprava zeleniny: oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, očištěné papriky na proužky. Připravenou zeleninu podusíme na rozehřátém oleji asi 10 minut. Osolíme, opepříme a okořeníme mletou sladkou paprikou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept