Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 19 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 62340
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 plátek Veka tuková
Tataráček
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
250 g Hovězí svíčková
2 polévková lžíce kečup jemný Hellmann´s
0,5 kávová lžička Olej olivový extra panenský
1 polévková lžíce Omáčka Worcestr
3 špetka Pepř černý mletý
1 ks Šalotka
3 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
Na ozdobu
1 ks Cibule červená
4 ks okurky sterilizované
1 polévková lžíce Petržel kudrnka

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 806 kcal
Kilojoule 3 372kJ
21% Sacharidy 77 g
18% Tuky 13 g
44% Sodík 874 mg
128% Bílkoviny 72 g

Mletý tataráček postup přípravy receptu:

1

Omytou a osušenou hovězí pravou svíčkovou pomeleme 2x na masovém strojku. Očistíme malou cibuli a pokrájíme ji velmi drobně.

2

Pomleté maso v míse smícháme s 1 čerstvým žloutkem, solí, čerstvě pomletým kořením, pokrájenou cibuli, 1 lžičku hořčice, 2 lžícemi kečupu, 1/2 lžičky olivového oleje a 1 lžíci worcestrové omáčky.

3

Z omyté snítky petrželky kudrnky setřepeme vodu a petrželku drobně pokrájíme a odložíme do misky. Očištěnou červenou malou cibuli nakrájíme na velmi tenké plátky.

4

V toustovači opečeme dozlatova 4 krajíčky bílé veky. Na teplé krajíčky naneseme silnější vrstvy tataráčku, ozdobíme je červenou cibulkou, petrželkou, velmi malou sladkokyselou okurčičkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept