Jednoduchý recept

Rychlé dušené červené zelí - příloha k masu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 62372

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Cukr krupice
1,5 polévková lžíce Olej slunečnicový
50 g Protlak rajčatový sterilovaný
2 špetka Sůl
500 g Zelí červené - sterilizované
50 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 87 kcal
Kilojoule 362kJ
4% Sacharidy 16 g
3% Tuky 3 g
21% Sodík 426 mg
4% Bílkoviny 2 g

Rychlé dušené červené zelí - příloha k masu postup přípravy receptu:

1

Ve větším rendlíku rozehřejeme olej. Očištěnou a nadrobno pokrájenou cibuli na oleji zpěníme, když se začne smažit, přidáme k ní sterilované červené zelí i s nálevem. Přilijeme 30-50ml vody a pod pokličkou zelí dusíme asi 10 minut.

2

Potom přimícháme rajský protlak, promícháme, zelí poprášíme hladkou moukou, znovu zamícháme, podle chuti osladíme i osolíme. Důkladně promíchané zelí vaříme ještě 5 minut.

3

Podáváme jako přílohu k pečenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept