Recept

Klasické lasagne z mletého masa

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 62404
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

200 ml Bešamel
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Cukr moučkový
500 g Hovězí maso mleté
2 kávová lžička Koření Steak 7 pepřů
1 ks Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 polévková lžíce řepkový olej
7 g Sůl
150 g Sýr Eidam cihla 30%
8 plátek Těstoviny Lasagne

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 415 kcal
Kilojoule 1 737kJ
4% Sacharidy 16 g
27% Tuky 20 g
54% Sodík 1 g
74% Bílkoviny 41 g

Klasické lasagne z mletého masa postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na jemno a osmažíme ji na oleji.

2

Přidáme maso a koření a opečeme dohněda.

3

Poté přidáme rajčata a prohřejeme. Ochutnáme a podle chuti přidáme sůl a cukr.

4

Do zapékací misky dáme na dno trochu bešamelové omáčky.

5

Lasagne povaříme tak 3 minuty (postupně, aby se neslepily) a dáme první vstvu na bešamel do pekáčku. Nyní dáme masovou směs, bešamel a další vrstvu lasagní.

6

Končíme vrstvou masové směsi, na kterou nasypeme strouhaný eidam.

7

Pečeme 30 minut na 200 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept