Jednoduchý recept

Vanilkový puding s čerstvým ovocem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62430

Ingredience

1 ks Jablka
300 ml Mléko odtučněné
0,5 balení Pudinkový prášek - vanilkový

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 205 kcal
Kilojoule 857kJ
12% Sacharidy 43 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 6 mg
19% Bílkoviny 11 g

Vanilkový puding s čerstvým ovocem postup přípravy receptu:

1

Z nízkotučného mléka a vanilkového pudingového prášku uvaříme puding.

2

Podáváme s čerstvým ovocem jako svačinu.

Poznámka

Můžeme podávat i s jiným čerstvým ovocem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept