Jednoduchý recept

Ředkvičkovo-vajíčková pomazánka s celozrnnou bagetkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62463

Ingredience

30 g Bageta celozrnná
10 g Jogurt nízkotučný
15 g Lučina linie s vlákninou
30 g Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Ředkvička
1 špetka Sůl
0,3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 70 kcal
Kilojoule 294kJ
2% Sacharidy 6 g
4% Tuky 3 g
14% Sodík 276 mg
7% Bílkoviny 4 g

Ředkvičkovo-vajíčková pomazánka s celozrnnou bagetkou postup přípravy receptu:

1

Očištěnou mrkev a omyté ředkvičky nakrájíme na plátky.

2

V misce smícháme lučinu s jogurtem a čtvrtkou natvrdo uvařeného, nasekaného vejce. Mírně osolíme, opepříme a přidáme připravenou zeleninu.

3

Podáváme s čerstvou celozrnnou bagetou jako svačinu.

Poznámka

Zeleninu můžeme podávat zvlášť.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept