Jednoduchý recept

Dýňový bulgur s mletým hovězím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62464
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

50 g Bulgur
25 g Cibule
150 g Dýně
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
90 g Hovězí maso mleté
5 g Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Rozmarýn sušený
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 400 kcal
Kilojoule 1 676kJ
14% Sacharidy 52 g
14% Tuky 11 g
17% Sodík 333 mg
50% Bílkoviny 28 g

Dýňový bulgur s mletým hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Bulgur spaříme vroucí vodou, potom v hrnci zalijeme vodou v poměru 1:2,5 a vaříme 15 minut. Odstavíme z plotny a necháme 5 minut stát.

2

Na pánvi na oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme mleté hovězí maso, osolíme, opepříme, ochutíme worcesterem, hořčicí a rozmarýnem. Vše orestujeme.

3

Oloupanou, jemně nakrájenou dýni orestujeme na výpeku v pánvi a promícháme s masovou směsí.

Poznámka

Voda dle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept