Caprese s celozrnným pečivem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Caprese s celozrnným pečivem
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 62480 |
Ingredience
0,5 kávová lžička | Balsamico ocet |
1 polévková lžíce | Bazalka |
60 g | Mozzarella light |
3 g | Olej olivový |
100 g | Rajčata |
50 g | Rohlíky celozrnné |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 244,6mg |
Vláknina | 12g |
Vitamín A | 938,5mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 13,1mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Balsamico ocet, Bazalka, Rajčata mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový, Rohlíky celozrnné mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Mozzarella light nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Caprese s celozrnným pečivem postup přípravy receptu:
1 | Mozzarellu a omyté rajče nakrájíme na velmi tenké plátky, které rozložíme na talíř. Zakapeme olivovým olejem, přidáme lístky bazalky a několik kapek balsamica. |
2 | Caprese podáváme s celozrnným pečivem jako snídani. |