Jednoduchý recept

Vepřové plátky s bylinkovou omáčkou a domácími těstovinami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62482
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

0,5 kávová lžička Bazalka sušená
5 g Česnek
15 g Citronová šťáva
130 g Kedlubna
3 g Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
50 g Těstoviny domácí
80 g Vepřová kýta
1 polévková lžíce Pažitka

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 255 kcal
Kilojoule 1 065kJ
4% Sacharidy 14 g
20% Tuky 15 g
45% Sodík 909 mg
31% Bílkoviny 18 g

Vepřové plátky s bylinkovou omáčkou a domácími těstovinami postup přípravy receptu:

1

Plátky z vepřové kýty naklepeme, osolíme a opepříme. Maso opékáme na pánvi na oleji z každé strany asi 2 minuty.

2

Plátky vyjmeme a do výpeku přidáme oloupané, na kousky nakrájené kedlubny a jemně nasekaný česnek. Osmahneme, osolíme, opepříme a chvíli podusíme.

3

Podušenou směs potom rozmixujeme, dochutíme citronovou šťávou, bazalkou a nasekanou pažitkou.

4

Plátky masa upravíme na talíř s omáčkou a podáváme s vařenými domácími těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept