Jednoduchý recept

Bistecca di manzo

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 62486
Kategorie: Maso

Ingredience

4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Pepř černý celý
200 g Rukola
4 plátek rumpsteak
1 kávová lžička sůl uzená

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 77 kcal
Kilojoule 322kJ
1% Sacharidy 4 g
9% Tuky 7 g
1% Sodík 15 mg
3% Bílkoviny 2 g

Bistecca di manzo postup přípravy receptu:

1

Rumpsteak necháme při pokojové teplotě aspoň hodinu. Poté do něj vmasírujeme olivový olej.

2

Rukolu připravíme na talíř, osolíme a opepříme ji.

3

Rumpsteak opékáme 4 minuty z každé strany. Poté necháme 10 minut odpočinout a nakrájíme ho na tlusté proužky, které přeneseme na rukolu.

4

Ihned podáváme.

Poznámka

Je to vlastně rumpsteak po italsku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept