Jednoduchý recept

Katův šleh - vepřové s feferonkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 34 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 19 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 62498
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibulka jarní
2 ks Feferony
200 g Lečo sterilované
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
3 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
3 špetka Sůl
300 g Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 491 kcal
Kilojoule 2 053kJ
9% Sacharidy 33 g
33% Tuky 25 g
35% Sodík 691 mg
63% Bílkoviny 35 g

Katův šleh - vepřové s feferonkami postup přípravy receptu:

1

Vepřovou omytou kotletu bez kosti nakrájíme na tenké nudličky. Očištěný pórek a jarní cibuli s natí pokrájíme na tenké kroužky. Omyté feferonky nakrájíme na malé kousky.

2

V dobře rozpáleném woku rozehřejeme olej, na něm krátce za stálého míchání orestujeme nudličky vepřového masa (restujeme 3-5 minut), přidáme pórek s cibulkou, feferonky, společně restujeme další 3-4 minuty. Pak k masu přidáme malou sklenici leča, promícháme a společně vaříme přibližně 8-10 minut. Směs dochutíme solí a pepřem. Pánev odstavíme z plotny, maso se zeleninou necháme 3-5 minut odpočinout, až pak servírujeme. Dobrou Chuť

Poznámka

Příloha: dušená rýže nebo hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept