Jednoduchý recept

Špagetová bábovka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6250

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Maso mleté - mix
4 polévková lžíce Mléko polotučné
3 polévková lžíce Olej olivový
1 balení Omáčka na špagety - Bolognese Maggi
1 špetka Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Provensálské koření
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná
2 stroužek Česnek
200 g Špagety, Makarony

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 468 kcal
Kilojoule 1 960kJ
9% Sacharidy 33 g
36% Tuky 27 g
11% Sodík 223 mg
39% Bílkoviny 22 g

Špagetová bábovka postup přípravy receptu:

1

Ve slané vodě uvaříme špagety.

2

Na oleji osmahneme cibuli, přidáme česnek a dáme maso, které 8 minut za stálého míchání smažíme. K masu vmícháme omáčku na špagety a společně dusíme. Přidáme koření a stáhneme z hořáku.

3

Špagety dáme do mísy a promícháme s masovou směsí a sýrem.

4

Do formy naskládáme směs špaget s omáčkou.

5

3 vejce rozšleháme se 4 lžícemi mléka, osolíme a špagety zalijeme.

6

20 minut pečeme v troubě.

7

Až bábovka trochu vychladne, vyklopíme ji a podáváme.

Poznámka

Formu na bábovku vymažeme máslem a vysypeme strouhankou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept