Jednoduchý recept

Rýžový nákyp s tvarohem a broskvemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (29%)
ID receptu: 62516

Ingredience

150 g Broskve
40 g Cukr moučkový
350 g Mléko polotučné
20 g Máslo čerstvé
160 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
150 g Tvaroh měkký - nízkotučný
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná
10 g řepkový olej

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 715 kcal
Kilojoule 2 991kJ
29% Sacharidy 104 g
29% Tuky 22 g
22% Sodík 430 mg
43% Bílkoviny 24 g

Rýžový nákyp s tvarohem a broskvemi postup přípravy receptu:

1

Uvaříme kaši z mléka, rýže a špetky soli.

2

Po vychladnutí do kaše vmícháme žloutek umíchaný s cukrem, prolisovaným tvarohem a máslem.

3

Vmícháme sníh ušlehaný z bílku.

4

Vložíme do olejem vymazané formy. Poklademe půlkami broskví a upečeme ve středně vyhřáté troubě ve vodní lázni.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept