Jednoduchý recept

Pomazánka z vepřového masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (29%)
ID receptu: 62518

Ingredience

20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pažitka
1 špetka Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
150 g Vepřové maso libové
1 l Voda pitná
50 g smetanový tavený sýr

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 304 kcal
Kilojoule 1 273kJ
0% Sacharidy 2 g
34% Tuky 26 g
20% Sodík 408 mg
28% Bílkoviny 16 g

Pomazánka z vepřového masa postup přípravy receptu:

1

Uvaříme vepřové maso. Umeleme a smícháme s máslem, taveným sýrem a osolíme.

2

Řádně rozšleháme. Pomazánku ozdobíme pažitkou nebo zelenou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept