Pomazánka z vepřového masa - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 65 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pomazánka z vepřového masa
Celkový čas: | 65 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 35 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | angina |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (33%) |
ID receptu: | 62518 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
20 g | Máslo čerstvé |
1 špetka | Pažitka |
1 špetka | Petržel kudrnka |
50 g | smetanový tavený sýr |
1 kávová lžička | Sůl |
150 g | Vepřové maso libové |
1 l | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 16,0mg |
---|---|
Cholesterol | 65,3mg |
Draslík | 1,4mg |
Vláknina | 17,4mg |
Vitamín A | 6,5mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,3mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2g |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Pažitka, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Petržel kudrnka, Vepřové maso libové mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny smetanový tavený sýr nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Pomazánka z vepřového masa postup přípravy receptu:
1 | Uvaříme vepřové maso. Umeleme a smícháme s máslem, taveným sýrem a osolíme. |
2 | Řádně rozšleháme. Pomazánku ozdobíme pažitkou nebo zelenou petrželkou. |