Jednoduchý recept

Pomazánka z Lučiny s pažitkou a bazalkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (29%)
ID receptu: 62525

Ingredience

1 špetka Bazalka
4 plátek Chléb celozrnný pšeničný
50 g Jogurt bílý
100 g Lučina
1 špetka Pažitka
1 špetka Petržel - nať
1 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 393 kcal
Kilojoule 1 644kJ
12% Sacharidy 45 g
6% Tuky 4 g
34% Sodík 680 mg
26% Bílkoviny 14 g

Pomazánka z Lučiny s pažitkou a bazalkou postup přípravy receptu:

1

Smícháme lučinu s jogurtem a osolíme špetkou soli.

2

Prolisujeme česnek, na jemno nakrájíme pažitku a bazalku. Přidáme do pomazánky a řádně promícháme.

3

Mažeme na chléb, můžeme zdobit kousky rajčete, petrželkou a bazalkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept