Jednoduchý recept

Pomazánka z Lučiny s pažitkou a bazalkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (33%)
ID receptu: 62525
Kategorie: Pomazánky

Ingredience

1 špetka Bazalka
1 stroužek Česnek
4 plátek Chléb celozrnný pšeničný
50 g Jogurt bílý
1 špetka Pažitka
1 špetka Petržel - nať
1 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Lučina - termizovaný

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 419 kcal
Kilojoule 1 753kJ
13% Sacharidy 45 g
24% Tuky 18 g
34% Sodík 680 mg
35% Bílkoviny 20 g

Pomazánka z Lučiny s pažitkou a bazalkou postup přípravy receptu:

1

Smícháme lučinu s jogurtem a osolíme špetkou soli.

2

Prolisujeme česnek, na jemno nakrájíme pažitku a bazalku. Přidáme do pomazánky a řádně promícháme.

3

Mažeme na chléb, můžeme zdobit kousky rajčete, petrželkou a bazalkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept