Jednoduchý recept

Rybízová houska

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (29%)
ID receptu: 62529

Ingredience

200 g Rybíz červený
1 polévková lžíce Stolní sladidlo Sladký polibek
40 g Sýr čerstvý bez tuku
80 g Tvaroh měkký - nízkotučný
0,5 ks Vanilkový lusk
2 ks celozrnna houska

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 531 kcal
Kilojoule 2 220kJ
10% Sacharidy 35 g
2% Tuky 1 g
7% Sodík 133 mg
17% Bílkoviny 10 g

Rybízová houska postup přípravy receptu:

1

Metličkami rozmícháme tvaroh a čerstvý sýr do krémové hmoty. (Můžeme přidat minerálku obsahující kyselinu uhličitou, ale není to nutné.) Vyškrábeme vanilkový lusk a vmícháme do sýrovo-tvarohové hmoty.

2

Omyjeme a přebereme rybíz (zmrazený necháme rozmrazit). Několik kuliček si odložíme a zbytek rozmixujeme mixérem, nebo rozmačkáme vidličkou. Můžeme dochutit tekutým sladidlem.

3

Rozpůlíme housky, rybízovou hmotu si rozdělíme na půlky.

Poznámka

Obložené housky ozdobíme zbývajícím rybízem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept