Jednoduchý recept

Sobotní snídaně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (28%)
ID receptu: 62531

Ingredience

80 g Chléb toastový
60 g Marmeláda brusinková
10 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pažitka
4 ks Pomeranče
60 g President Camembert linea
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
0,5 l Voda pitná
2 ks celozrnna houska

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 984 kcal
Kilojoule 4 116kJ
25% Sacharidy 90 g
21% Tuky 16 g
23% Sodík 452 mg
47% Bílkoviny 26 g

Sobotní snídaně postup přípravy receptu:

1

Uvaříme dvě vejce naměkko. Omyjeme pažitku a nasekáme na jemno. Housky rozpůlíme a namažeme máslem a posypeme pažitkou.

2

Dozlatova opečeme toastový chléb, na něj položíme na plátky nakrájený Camembert a brusinkový kompot.

3

Vymačkáme šťávu z pomerančů a vlijeme ji do sklenic.

4

Housky a toastový chleba podáváme společně s naměkko uvařenými vajíčky a zapíjíme čerstvým pomerančovým džusem.

Poznámka

Můžeme podávat s kávou nebo čajem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept