Hruškovo-skořicové müsli - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hruškovo-skořicové müsli
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | angina |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (33%) |
ID receptu: | 62533 |
Ingredience
0,5 ks | Citrony |
20 g | Dýňová semínka |
2 polévková lžíce | Hrozinky |
2 ks | Hrušky |
300 g | Mléko kefírové |
1 kávová lžička | Sacharin |
1 kávová lžička | Skořice mletá |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 35g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 426,5mg |
Vláknina | 15g |
Vitamín A | 10,6mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 24,9mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citrony, Dýňová semínka, Hrozinky, Hrušky, Sacharin, Skořice mletá mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mléko kefírové mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Hruškovo-skořicové müsli postup přípravy receptu:
1 | Omyjeme a rozpůlíme hrušky, odstraníme jádřince a hrušky nakrájíme na malé kousky. Šťávou z citronu hrušky pokapeme. |
2 | Smícháme kyselé mléko nebo kefír s rozinkami a dochutíme sladidlem a skořicí. |
3 | Müsli ozdobíme slunečnicovými semínky. |