Jednoduchý recept

Suflé z drůbežích jater

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62555

Ingredience

300 ml Bešamel
250 g Játra drůbeží
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
1 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 591 kcal
Kilojoule 2 474kJ
6% Sacharidy 20 g
49% Tuky 37 g
63% Sodík 1 g
78% Bílkoviny 44 g

Suflé z drůbežích jater postup přípravy receptu:

1

Očištěná drůbeží játra orestujeme na teflonové pánvi lehce potřené olejem. Játra potom umeleme spolu s česnekem a petrželkou.

2

Umletou směs spolu se žloutky přidáme do bešamelu a zamícháme.

3

Z bílků ušleháme pevný sníh, ketrý zlehka zapracujeme do směsi. Nakonec dobře osolíme a opepříme.

4

Suflé pečeme ve vhodné nádobě ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept