Jednoduchý recept

Paštika z drůbežích jater II

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62556
Kategorie: Paštiky, Aspiky, Teriny

Ingredience

1 kávová lžička Estragon
300 g Játra drůbeží
3 polévková lžíce Ocet malinový
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
150 g Tvaroh měkký bez tuku
1 polévková lžíce Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 123 kcal
Kilojoule 513kJ
1% Sacharidy 4 g
7% Tuky 5 g
10% Sodík 203 mg
26% Bílkoviny 14 g

Paštika z drůbežích jater II postup přípravy receptu:

1

Očištěná drůbeží játra zprudka orestujeme na teflonové pánvi lehce potřené olejem. Orestovaná játra zalijeme malinovým octem, osolíme je a opepříme.

2

Lístky čerstvého estragonu spolu s připravenými játry a s měkkým tvarohem dáme do robotu. Vše rozmixujeme na pyré a směs přendáme do paštikové formy.

3

Paštiku necháme 24 hodin v chladničce uležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept