Jednoduchý recept

Bramborová kaše s pečeným česnekem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 6257

Ingredience

400 g Brambory
100 ml Mléko polotučné
85 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
2 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 460 kcal
Kilojoule 1 926kJ
8% Sacharidy 29 g
48% Tuky 36 g
7% Sodík 137 mg
13% Bílkoviny 7 g

Bramborová kaše s pečeným česnekem postup přípravy receptu:

1

Palice česneku dáme na plech a upečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 40 minut, slupka musí být žlutá a popraskaná.

2

Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme doměkka.

3

Slijeme a rozšťoucháme s máslem a horkým mlékem,dle potřeby na kaši. Dle chuti, přisolíme.

4

Upečený česnek vymačkáme ze slupky do kaše a promícháme.

5

Podáváme se steaky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept