Jednoduchý recept

Papriková marináda - určená ke grilování

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 62576

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice plnotučná
1 polévková lžíce Med včelí
200 ml Olej olivový extra panenský
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Paprika pálivá mletá
0,5 kávová lžička Pepř bílý
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 478 kcal
Kilojoule 1 998kJ
2% Sacharidy 8 g
67% Tuky 50 g
0% Sodík 3 mg
2% Bílkoviny 1 g

Papriková marináda - určená ke grilování postup přípravy receptu:

1

Očištěné stroužky česneku utřeme nebo je prolisujeme a dáme do misky. Přidáme k nim čerstvě pomletý bílý pepř, sladkou a pálivou papriku, lžičku hořčice, 1 lžíci tekutého medu a olivový olej. Směs důkladně promícháme.

2

Marináda je určena k marinování a potírání masa určeného ke grilování. Marinádou potíráme maso nejlépe několik hodin dopředu, aby jsme docílili, že grilované maso bude křehké a šťavnaté.

Poznámka

Maso určené ke grilování solíme těsně před vložením na gril.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept