Jednoduchý recept

Italský salát s fazolkami a olivami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 62579

Ingredience

1 hrst Bazalka
300 g Fazolové lusky zelené
1 polévková lžíce Kapary
1 polévková lžíce Ocet vinný
4 polévková lžíce Olej olivový
2 hrst Olivy černé
4 ks Paprika červená
7 g Pepř černý mletý
300 g Rajčata Cherry
7 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 79 kcal
Kilojoule 330kJ
2% Sacharidy 8 g
6% Tuky 5 g
22% Sodík 441 mg
4% Bílkoviny 2 g

Italský salát s fazolkami a olivami postup přípravy receptu:

1

Papriky pečeme 10 minut na 200 °C, dáme je do sáčku zapařit, poté je oloupeme a nakrájíme na proužky.

2

V osolené vodě povaříme fazolky – asi 3 minuty. Poté je zchladíme ve studené vodě a přimícháme k paprikám. Přidáme přepůlená cherry rajčata, osolíme, opepříme, přidáme kapary, olivy a nasekanou bazalku.

3

Z oleje a octa vyšleháme dresink, kterým přelijeme salát.

Poznámka

Voda podle potřeby. Podáváme jako přílohu nebo jako hlavní chod.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept