Jednoduchý recept

Omeleta s ančovičkami a tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62582

Ingredience

2 ks Ančovička - filety
2 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Tuňák ve vlastní šťávě
8 ks Vejce slepičí
1 kávová lžička Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 256 kcal
Kilojoule 1 073kJ
0% Sacharidy 1 g
18% Tuky 14 g
10% Sodík 194 mg
56% Bílkoviny 32 g

Omeleta s ančovičkami a tuňákem postup přípravy receptu:

1

V míse rozšleháme vejce, přidáme na tenké proužky nakrájené ančovičky a rozmělněné kousky tuňáka. Opepříme a vmícháme nasekanou petrželku.

2

Omeletu smažíme na teflonové pánvi lehce potřené olejem.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept