Jednoduchý recept

Rybí aspik z řasy agar-agar

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 24 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 9 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62590
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
1 špetka Pepř černý mletý
2 g Prášek z řasy
1 špetka Sůl
3 ks Treska filety
250 ml Voda pitná
150 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 13 kcal
Kilojoule 53kJ
0% Sacharidy 1 g
1% Tuky 0 g
18% Sodík 360 mg
3% Bílkoviny 2 g

Rybí aspik z řasy agar-agar postup přípravy receptu:

1

V hrnci zvolna zahřejeme vodu s vývarem, solí, pepřem a práškem z řasy agar-agar.

2

Po 5 minutách zahřívání přidáme do hrnce rybí filety a pod pokličkou vaříme ještě 4 minuty.

3

Potom směs promícháme, nalijeme do formy na aspik a pokapeme citronovou šťávou. Necháme vychladnout.

4

Vychladlou směs uložíme do chladničky.

Poznámka

Aspik podáváme s vlažnou omáčkou z rajčatového protlaku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept