Jednoduchý recept

Mušle svatého Jakuba

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62592
Kategorie: Maso

Ingredience

6 ks Mušle svatojakubské
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Šalotka
200 g Šťovík
0,5 kávová lžička Sůl
4 kávová lžička Tvaroh měkký bez tuku

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 284 kcal
Kilojoule 1 186kJ
12% Sacharidy 43 g
9% Tuky 7 g
31% Sodík 629 mg
28% Bílkoviny 16 g

Mušle svatého Jakuba postup přípravy receptu:

1

Na pánvi potřené olejem prohřejeme tvaroh spolu s jemně nakrájenou šalotkou.

2

Přidáme osolené a opepřené svatojakubské mušle a restujeme je nejdříve zprudka, potom zvolna, aby zezlátly. Mušle vyjmeme z pánve a necháme stranou.

3

Do pánve dáme omytý šťovík a restujeme zvolna asi 10 minut.

4

Šťovík rozložíme na talíře, na něj upravíme mušle a přelijeme omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept