Jednoduchý recept

Lososové srdce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62600
Kategorie: Maso

Ingredience

140 g Losos - filety
10 g Maizena - kukuřičný škrob
420 g Nowaco rybí filety treska pestrá
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Tvaroh měkký bez tuku
3 ks Vejce slepičí
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 148 kcal
Kilojoule 619kJ
1% Sacharidy 3 g
10% Tuky 7 g
12% Sodík 243 mg
30% Bílkoviny 17 g

Lososové srdce postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme tresčí maso s vejci, tvarohem, solí, pepřem a maizenou rozpuštěnou v troše studené vody.

2

Promíchanou směs vložíme do formy na biskupský chlebíček dlouhé 22cm. Navrch doprostřed směsi položíme filet z lososa.

3

Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 210°C asi 45 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept