Jednoduchý recept

Salát z fazolí a cizrny

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 62602
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

2 polévková lžíce Bazalka
1 ks Citrony
100 g Cizrna
1 kávová lžička Cukr třtinový
200 g Fazole bílé
250 g Fazole červené
1 polévková lžíce Máta
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Protlak rajčatový sterilovaný
140 g Rajčata Cherry
1 polévková lžíce Šalvěj čerstvá
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 534 kcal
Kilojoule 2 235kJ
25% Sacharidy 90 g
10% Tuky 8 g
11% Sodík 222 mg
56% Bílkoviny 31 g

Salát z fazolí a cizrny postup přípravy receptu:

1

Pokud zvolíme konzervované fazole a cizrnu, tak je slijeme a smícháme spolu s přepůlenými cherry rajčátky a nasekanými bylinkami.

2

Fazole i cizrnu můžeme také sami uvařit.

3

Připravíme si dresing: smícháme citronovou šťávu a cukr a mícháme do rozpuštění. Poté vmícháme rajčatový protlak a olivový olej a promícháme.

4

Smícháme vše dohromady. Podáváme při pokojové teplotě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept