Jednoduchý recept

Jemná pražma

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62603
Kategorie: Maso

Ingredience

1 špetka Pepř černý mletý
150 g Pražma filety
1 špetka Šafrán
1 špetka Sůl
150 g Tvaroh měkký bez tuku

Nutriční hodnoty jedné porce

0% Kalorie 1 kcal
Kilojoule 4kJ
0% Sacharidy 0 g
0% Tuky 0 g
12% Sodík 233 mg
0% Bílkoviny 0 g

Jemná pražma postup přípravy receptu:

1

Do pekáče rozložíme filety z pražmy, osolíme je a opepříme.

2

Tvaroh smícháme se špetkou šafránu a směsí potřeme filety.

3

Pekáč přikryjeme alobalem a pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 210°C asi 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept