Jednoduchý recept

Filety z mořského vlka ve skořicovo-mátové páře

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62607

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
4 ks Mořský vlk filety
3 ks Máta
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Skořice celá
0,5 kávová lžička Skořice mletá
1 kávová lžička Sůl
10 g Sůl mořská
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 56 kcal
Kilojoule 232kJ
5% Sacharidy 18 g
0% Tuky 0 g
60% Sodík 1 g
2% Bílkoviny 1 g

Filety z mořského vlka ve skořicovo-mátové páře postup přípravy receptu:

1

Do parního hrnce nalijeme vodu, přidáme sůl, 3 snítky čerstvé máty Několik lístků ponecháme na ozdobu) a mletou skořici. Vodu ohřejeme, do hrnce na vyšší patro položíme osolené a opepřené filety z mořského vlka (s kůží) a vaříme 10 minut.

2

Uvařené filety podáváme pokapané citronovou šťávou, ozdobené lístky čerstvé máty a polovinou tyčinky celé skořice.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept