Jednoduchý recept

Filety z mořského jazyka se šťovíkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 24 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62608
Kategorie: Maso

Ingredience

4 polévková lžíce Citronová šťáva
4 ks Mořský jazyk filety
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Šťovík
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

0% Kalorie 5 kcal
Kilojoule 21kJ
0% Sacharidy 1 g
0% Tuky 0 g
19% Sodík 388 mg
0% Bílkoviny 0 g

Filety z mořského jazyka se šťovíkem postup přípravy receptu:

1

Filety z mořského jazyka omyjeme a osušíme.

2

V míse smícháme citronovou šťávu s jemně nasekaným šťovíkem. Do marinády vložíme filety a necháme je marinovat 2 hodiny v chladu.

3

Filety vyjmeme a po okapání je z obou stran opečeme na pánvi s nepřilavým povrchem. Maso osolíme, opepříme a podáváme pokapané šťávou z marinády.

Poznámka

Použijeme asi 10 lístků čerstvého šťovíku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept