Jednoduchý recept

Makrely po bretonsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62611

Ingredience

6 ks Makrela obecná
6 polévková lžíce Ocet jablečný
2 polévková lžíce Pažitka
2 polévková lžíce Petržel - nať
3 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

70% Kalorie 1,387 kcal
Kilojoule 5 802kJ
8% Sacharidy 30 g
105% Tuky 79 g
1% Sodík 22 mg
251% Bílkoviny 141 g

Makrely po bretonsku postup přípravy receptu:

1

Petržel, pažitku a oloupané šalotky nadrobno nasekáme.

2

Makrely vykucháme přes žábry a vnitřky ryb propláchneme studenou vodou. Ocasy a ploutve odkrojíme.

3

Připravíme 6 čtverců pevného alobalu a ryby na ně položíme. Vnitřky ryb naplníme nasekanými bylinkami se šalotkami. Do každého balíčku přidáme ještě lžíci jablečného octa.

4

Alobalové balíčky pevně uzavřeme a rozložíme na rošt grilu nebo do trouby vyhřáté na 190°C. Pečeme asi 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept