Jednoduchý recept

Kuřecí paličky s červenou fazolí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 62619
Kategorie: Maso

Ingredience

200 ml albert Bio Kuřecí bujón
2 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
250 g Fazole červené sterilované
4 polévková lžíce kečup jemný Hellmann´s
8 ks Kuřecí paličky bez kůže
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
3 špetka Pepř černý mletý
0,5 polévková lžíce Provensálské koření
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 182 kcal
Kilojoule 761kJ
5% Sacharidy 19 g
14% Tuky 10 g
13% Sodík 260 mg
8% Bílkoviny 4 g

Kuřecí paličky s červenou fazolí postup přípravy receptu:

1

Kuřecí paličky omyjeme a osušíme. Cibule očistíme a drobně pokrájíme.

2

V pánvi cibuli zpěníme na rozehřátém másle s olejem, pak na ni vložíme kuřecí maso, osolíme ho, posypeme provensálským kořením, bílým pepřem, podlejeme kuřecím bujónem a pod pokličkou maso pomalu podusíme doměkka. Občas paličky otočíme.

3

Když je maso měkké, přidáme k němu červené konzervované fazole a 3-4 lžíce kečupu. Směs promícháme, ještě krátce, asi 5 minut provaříme, podle chuti přidáme sůl i cukr.

4

Kuřecí paličky s fazolemi dáme na talíře a hned podáváme.

Poznámka

Příloha: těstovinové noky nebo těstovinová rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept