Jednoduchý recept

Tresčí paštika

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62625
Kategorie: Paštiky, Aspiky, Teriny

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 kávová lžička Estragon
1 kávová lžička Koriandr čerstvý
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska bezvousá
2 polévková lžíce Tvaroh měkký bez tuku
1 ks Vejce slepičí
1 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 621 kcal
Kilojoule 2 599kJ
11% Sacharidy 40 g
25% Tuky 19 g
149% Sodík 3 g
123% Bílkoviny 69 g

Tresčí paštika postup přípravy receptu:

1

Tresku bezvousou uvaříme v zeleninovém vývaru vhodném k pošírování.

2

Vařenou tresku potom rozmixujeme a v míse promícháme s rozšlehaným vejcem a s měkkým tvarohem. Podle chuti osolíme, opepříme a vmícháme nasekané bylinky.

3

Směs rozdělíme do zapékacích formiček a 20 minut povaříme ve vodní lázni.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept