Jednoduchý recept

Paštika z tuňáka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62626
Kategorie: Paštiky, Aspiky, Teriny

Ingredience

1 polévková lžíce Kapary sterilované
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
2 balení Tuňák kousky ve vlastní šťávě
3 polévková lžíce Tvaroh měkký bez tuku
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 86 kcal
Kilojoule 359kJ
0% Sacharidy 1 g
8% Tuky 6 g
30% Sodík 601 mg
13% Bílkoviny 8 g

Paštika z tuňáka postup přípravy receptu:

1

Jednu a půl konzervy tuňáka ve vlastní šťávě rozmixujmeme, zbylé maso dáme stranou.

2

K rozmixovanému masu přidáme tvaroh, vejce, sůl, pepř a vše dobře promícháme. Přidáme zbylé nerozmixované maso a vmícháme kapary.

3

Směs přendáme do formy na chlebíček vyložené pečicím papírem.

4

Paštiku pečeme v troubě vyhřáté na 180°C 45-50 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept