Jednoduchý recept

Grilovaný tuňák v bylinkové marinádě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62627

Ingredience

3 ks Bobkový list
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Hořčičné semínko
1 kávová lžička Oregano čerstvé
1 kávová lžička Petržel - nať
500 g Tuňák obecný
1 kávová lžička Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 380 kcal
Kilojoule 1 589kJ
1% Sacharidy 2 g
18% Tuky 13 g
5% Sodík 99 mg
105% Bílkoviny 59 g

Grilovaný tuňák v bylinkové marinádě postup přípravy receptu:

1

Do misky vsypeme najemno nasekané bylinky a rozdrcený bobkový list. Přidáme hořičičné semínko, přilijeme citronovou šťávu a vše dobře promícháme.

2

Plátek tuňáka o hmotnosti 400-500g z bou stran potřeme připravenou marinádou.

3

Tuňáka položíme na gril a zprudka opékáme asi 5 minut z každé strany za častého potírání marinádou.

Poznámka

Tuňáka můžeme péct i na pánvi potřené olejem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept