Jednoduchý recept

Vepřová krkovička s pepřovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 62712

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Pepř celý červený
150 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 ks Sůl
2 plátek Vepřová krkovička

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 331 kcal
Kilojoule 1 385kJ
2% Sacharidy 6 g
44% Tuky 33 g
9690% Sodík 194 g
5% Bílkoviny 3 g

Vepřová krkovička s pepřovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Krkovičku naklepeme, osolíme a obalíme v mouce. Opečeme ji zprudka na pánvi.

2

Maso dáme stranou, do výpeku nalijeme smetanu, přidáme hořčici a čerstvě nadrcený pepř. Prohřejeme a přidáme mouku. Povaříme ještě tak 5 minut.

3

Poté omáčku přelijeme do zapékací misky, přidáme maso a pečeme přikryté 30 minut na 200 °C.

Poznámka

Můžeme přidat i žampiony. Podáváme s bramborem nebo rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept