Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 6272
Kategorie: Omáčky

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
1 kávová lžička Kapary sterilované
1 kávová lžička Ocet vinný
100 ml Olej olivový
150 ml Olej slunečnicový
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Šalotka
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 632 kcal
Kilojoule 2 645kJ
2% Sacharidy 8 g
88% Tuky 66 g
8% Sodík 169 mg
8% Bílkoviny 4 g
Gribiche

Gribiche postup přípravy receptu:

1

Vyšleháme žloutek, ocet a sůl.

2

Za stálého šlehání přilíváme oleje.

3

Přidáme hořčici, sůl a pepř, dle chuti.

4

Do vyšlehané majonézy přidáme nasekané vejce, kapary, šalotku, pažitku a citrónovou šťávu.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept