Jednoduchý recept

Mražené kakaové suflé

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62742
Kategorie: Dezerty a moučníky

Ingredience

60 g Kakao - prášek
6 polévková lžíce Stolní sladidlo Sladký polibek
200 g Tvaroh měkký bez tuku
4 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 53 kcal
Kilojoule 223kJ
2% Sacharidy 9 g
3% Tuky 2 g
3% Sodík 70 mg
13% Bílkoviny 7 g

Mražené kakaové suflé postup přípravy receptu:

1

Tvaroh v míse posypeme prosátým kakaem a potom ušleháme.

2

Z bílků s náhradním sladidlem ušleháme pevný sníh a zlehka vmícháme k vyšlehanému tvarohu s kakaem.

3

Vršek formy na suflé obložíme pruhem alobalu tak, aby alobal o 3cm přesahoval okraje. Vlijeme připravené těsto, aby sahalo až k alobalu.

4

Formu dáme na 3 hodiny do mrazáku, potom alobal odstraníme a suflé ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept