Jednoduchý recept

Dušený králík na žampionech

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62747
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 ks Cibule
400 g Králík
1 polévková lžíce Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Tvaroh měkký bez tuku
200 ml Voda pitná
400 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 495 kcal
Kilojoule 2 069kJ
3% Sacharidy 9 g
28% Tuky 21 g
40% Sodík 801 mg
119% Bílkoviny 67 g

Dušený králík na žampionech postup přípravy receptu:

1

Očištěného, naporcovaného králíka osmahneme v kastrolu s nepřilnavým povrchem lehce potřeném olejem.

2

Přidáme oloupanou, na ůlkolečka nakrájenou cibuli a očištěné, na čtvrtky nakrájené žampiony. Přilijeme trochu vody, osolíme a opepříme. Vše zvolna dusíme pod pokličkou asi 45 minut.

3

Krátce před koncem dušení vmícháme tvaroh.

4

Pokrm podáváme posypaný nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept