Jednoduchý recept

Hovězí s lilky a rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62752
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
500 g Hovězí maso zadní
300 g Lilek
2 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
400 g Rajčata
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 195 kcal
Kilojoule 816kJ
2% Sacharidy 9 g
9% Tuky 7 g
23% Sodík 458 mg
51% Bílkoviny 29 g

Hovězí s lilky a rajčaty postup přípravy receptu:

1

Lilky oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka, mírně osolíme a necháme 15 minut odležet.

2

Omytá rajčata nakrájíme na čtvrtky a posypeme je nasekaným česnekem a petrželkou. Připravená rajčata dáme do kastrolu a zvolna je podusíme asi 30 minut.

3

Do menšího pekáče rozložíme polovinu rajčat a lilků. Osolíme, opepříme a přikryjeme vrstvou hovězího masa nakrájeného na tenké nudličky. Maso pokryjeme zbylými rajčaty a lilky.

4

Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 200°C asi 15 minut dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept