Jednoduchý recept

Hovězí špízy Turgloff

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62761
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
200 g Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
600 g Hovězí maso zadní
200 g Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
2 špetka Sůl celerová
2 špetka Sůl estragonová

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 496 kcal
Kilojoule 2 074kJ
8% Sacharidy 28 g
19% Tuky 14 g
22% Sodík 437 mg
122% Bílkoviny 69 g

Hovězí špízy Turgloff postup přípravy receptu:

1

Oloupaná, zrníček zbavená rajčata rozmačkáme a zvolna podusíme na pánvi spolu s rozdrceným česnekem. Směs mírně osolíme a opepříme.

2

Maso, očištěné papriky a cibule nakrájíme na kousky a střídavě napichujeme na jehly.

3

Připravené špízy opékáme v troubě pod grilem asi 10 minut.

4

Před podáváním maso a zeleninu stáhneme z jehle, pokapeme citronovou šťávou a osolíme celerovou a estragonovou solí.

5

Na každý talíř nalijeme trochu rajčatovo-česnekové omáčky.

6

Pokrm podáváme ozdobený nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept