Pikantní vepřové kotlety - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pikantní vepřové kotlety
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | brousek |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 6279 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
3 stroužek | Česnek |
2 polévková lžíce | Hořčice |
2 polévková lžíce | Majolka |
2 polévková lžíce | Olej stolní |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 polévková lžíce | Polévkové koření Maggi |
1 špetka | Sůl |
1 špetka | Vegeta |
3 ks | Vejce slepičí |
1 kg | Vepřové kotlety |
1 polévková lžíce | Worcester (worcesterská omáčka) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 250,9mg |
Draslík | 629,9mg |
Vláknina | 358,2mg |
Vitamín A | 141,5mg |
Vitamín B6 | 1,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,9mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Olej stolní, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Majolka, Pepř černý mletý, Polévkové koření Maggi, Vegeta, Vepřové kotlety, Worcester (worcesterská omáčka) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pikantní vepřové kotlety postup přípravy receptu:
1 | Smícháme na marinádu suroviny - česnek, hořčici, majolku, olej, pepř, maggi, sůl, vegetu, vejce a worcester. |
2 | Na 3 dny do ní ponoříme maso. |
3 | Poté vyjmeme a na teflonové pánvi osmahneme. |
4 | Podáváme teplé. |